HR-partner

Nood aan expertise en ondersteuning?

Samen met jou analyseren we jouw noden en behoeften om vervolgens een gerichte aanpak op te zetten, passend bij de organisatiecontext en jullie bedrijfsDNA. De manier waarop, dat doen we graag in co-creatie.

We denken strategisch mee, want een HR-beleid draagt bij tot de organisatiedoelstellingen. Als je medewerkers groeien, draagt dat nu eenmaal bij tot organisatiegroei. 

Van onthaalbeleid tot exitgesprekken? Groei en functioneren? Of leiderschap, coaching of training? We ondersteunen je graag op lange termijn.

Voorbeelden van inzetbaarheid

Onze inzetbaarheid, die stemmen we op jullie af! Een halve dag per week tot vijf dagen per week, het kan. Nood aan een HR-partner, maar onvoldoende plaats om die comfortabel een plek te geven? Laat je daar alvast niet door afremmen om uit te reiken, want ook dit is voor ons bespreekbaar.

Vanuit een transparantie, vertrekkende vanuit jullie vraag en de doelstellingen die we samen opstellen geven we een duurzaam partnerschap samen met jou vorm.

 

 

Waarom een partnerschap met Impuls?

  • Wij zijn neutraal en kunnen vanuit onze ervaringen en expertise een meerwaarde betekenen. 

De laatste vier jaar ondersteunden we meer dan 70 bedrijven bij hun HR-beleid. 

  • We hebben een West-Vlaamse uitvalsbasis én een typische West-Vlaamse mentaliteit

We willen dat er impact is. Dat wat we doen werkt. Dat er geen poes pas als het niet nodig is. We weten van wanten.

  • We zeggen het zoals het is, met het nodige respect voor de klant.

Ruimte voor dialoog staat centraal. Jullie vraag is de belangrijkste, we benoemen wat moet benoemd worden om er een antwoord op te formuleren. 

  • We zijn wendbaar, omdat het noodzakelijk is om te groeien of te overleven als organisatie

We zitten niet in een tijdperk van veranderingen, het tijdperk is aan het veranderen. Medewerkers hierin meenemen, is essentieel. Wij doen het graag met ons team dat bestaat uit toppers, één voor één!

  • We zetten de expertise van een volledig team in.

We werken samen. Niet alleen met jou al als klant, maar ook met elkaar. De expertise die we inbrengen, is dan ook die van een volledige team!